Tom Waits



Gorillan säger: "Live-skivor kan vara sjukligt ointressanta, får se huruvida Tom Waits nya album "Glitter and Dome" kan tillföra något. Det rör sig trots allt om självaste Tom Waits (Spotify). Här har ni annars "Ol' 55", som är en av mina favoriter - lyssna! (men studioversionen är bättre)".

Kommentarer
Postat av: m.a.ö

Ja, liveskivor kan verkligen vara sega som sirap. Speciellt när man har moderniteter som Youtube och på så vis får höra och se spelningar som man annars inte skulle sett eller hört...

Liveplattorna var ju en helt annan grej när man som 13 åring varken hade pengar, ålder, vett eller lyckan att vara född i en stad med en scen.

Med detta sagt så tycker jag faktiskt att "glitter and doom" är en bra liveskiva. Men ännu bättre är den bootleggade konserten jag tankade hem från samma turné. Man slapp byta skiva för att höra mellansnack, fick en hel konsert från början till slut (med nästan likvärdigt ljud som den kommersiella cd'n) och en helt annan helhetsbild. Sen är ju Tom Waits en alldeles fantastisk man. På alla sätt.. Kolla gärna in hans presskonferens inför "glitter and doom" turnén. Finns på youtube.. såklart.

2009-12-02 @ 18:51:20
Postat av: Gorillan

Måste tacka för tipset om presskonferensen :)

2009-12-04 @ 17:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0