Gorillan Meddelar

Gorillan låter meddela: "Även om inte jag fallit handlöst för Skansros aktuella debut-EP, så finns det ingen anledning att undvara informationen om att de släpper sitt debutalbum i mars".

Gorillan tillägger: "Den 15 december släpper Stolen Recordings främsta affischnamn Pete and the Pirates sin nya singel "Jennifer" f/w "Blood Gets Thin", men enligt min mening når inte dessa låtar upp till albumdebutens nivå - lyssna! (som sjua släpps inte singeln förrän den 12 januari)".

Kommentarer
Postat av: max

de här skansros är ju faktiskt ganska bra...var lite tveksam när jag hörde om dem från början, men sen såg jag att första låten på ep:n är åtta minuter lång...det ändrade min uppfattning!



appropå långa låtar insåg jag idag att "marquee moon" är tidernas bästa rocklåt...nejmenallvarlig, den är bara så såbra. skivan kommer nog att komma med i topp 50 bara tack vare den låten och "see no evil". okej inte bara, det finns andra bra på den skivan, men de är ju de två allra tydligaste höjdpunkterna.

2008-12-05 @ 20:33:41
URL: http://lystringdegalna.blogg.se/
Postat av: Gorillan

Skansros är inte några jättefavoriter, men deras debut har växt sig allt starkare. Men det finns andra skivor som jag ser framemot mer...



"Marquee Moon" ska vara med på en lista över de 50 bästa albumen. En annan lång favorit är Bowies "Station to Station" - en låt som jag aldrig kommer att tröttna på!

2008-12-05 @ 21:08:41
Postat av: max

station to station (albumet alltså) är nästa bowie-album jag ska sätta tänderna i.

2008-12-05 @ 21:53:19
URL: http://lystringdegalna.blogg.se/
Postat av: Gorillan

Det gör du helt rätt i :)

2008-12-05 @ 22:05:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0